Barcelona leeft, Barcelona bruist en het lijkt als of het nooit slaapt.

Vervelen hoef je jezelf nooit! Ik had gekozen voor de studie Design (aan de Faculty of Fine Arts) aan de Universiteit de Barcelona. Bij aankomst was alles meteen vertrouwd. Het ging zoals ik had gehoopt. Met leuke roommates op de campus. We waren met diverse nationaliteiten in onze groep. We hebben natuurlijk wel serieus gewerkt, want ik wilde er wel een geslaagd studiejaar aan overhouden. Studeren in dit klimaat is natuurlijk wel een feestje. Mijn winterkleding had ik thuis gelaten 😉 Regelmatig had het team van Schools-Unlimited contact met mij opgenomen of het allemaal goed ging en of er nog iets nodig was waar zij mij mee konden helpen. Echt super! De tijd in Barcelona was natuurlijk onvergetelijk en ik heb er vrienden voor het leven aan overgehouden. Binnenkort ga ik weer een weekendje en zien we elkaar weer!

O ja, op Placa Reial kun je zo lekker tapas eten ;).

Fleur v. B.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Website by Webroots