De voorbereiding

STUDEREN IN HET BUITENLAND?

Je had er altijd al van gedroomd en binnenkort ben je echt klaar met school. Met je diploma op zak! Gefeliciteerd! Heb je zin om een tussenjaar te nemen? Je staat nu voor de volgende stap of… maak je een reuzensprong?                                                                                                          Ga ik voor mijn propedeuse, mijn bachelor, mijn master wellicht. Of naar een Summerschool of een tijdelijke studie?

Studeren in een ander land. Ga ik studeren in Australië, Nieuw-Zeeland, Amerika, Afrika, Azië  of blijf ik in Europa? Ga ik voor een jaar of misschien wel langer. De taal, de cultuur, de natuur, het avontuur, op eigen benen, dat is nogal wat. Heel spannend allemaal en best veel werk als je dit allemaal voor jezelf moet gaan uitzoeken.

Website by Webroots