De voorbereiding

STUDEREN IN HET BUITENLAND?

Je had er altijd al van gedroomd en binnenkort ben je echt klaar met school. Met je diploma op zak! Gefeliciteerd! Heb je zin om een tussenjaar te nemen? Je staat nu voor de volgende stap of… maak je een reuzensprong?
Ga ik voor mijn propedeuse, mijn bachelor, mijn master wellicht. Of naar een Summerschool of een tijdelijke studie?

Studeren in een ander land. Ga ik studeren in Australië, Nieuw-Zeeland, Amerika, Afrika, Azië of blijf ik in Europa? Ga ik voor een jaar of misschien wel langer. De taal, de cultuur, de natuur, het avontuur, op eigen benen, dat is nogal wat. Heel spannend allemaal en best veel werk als je dit allemaal voor jezelf moet gaan uitzoeken.

Het Team van Schools-Unlimited staat voor je klaar!

WIJ REGELEN HET VOOR JE!

Wij organiseren alles voor je, ook als je een beperking hebt. Meld je kosteloos aan voor een persoonlijke intake. Schools-Unlimited verzorgt alleen exclusief maatwerk. Oftewel, wij werken voor jou! Alles wat er voor jou geregeld moet worden om naar je nieuwe studieplek te gaan, wordt verzorgd. Van inschrijving tot vliegtickets, van officiële documenten tot verzekeringen, van huisvesting tot bijzondere zaken. Je moet jezelf alleen maar hoeven te focussen op je nieuwe studie, waar ook ter wereld!

Meld je nu aan voor een gratis intake of bel 010 – 222 33 11 of GSM 06 – 40 53 25 52.                                   

MAKKELIJKER KUNNEN WE HET JE NIET MAKEN

*Ons team bestaat louter en alleen uit zeer ervaren onderwijsprofessionals, mensen die weten van de hoed en de rand in het internationale onderwijsveld. Je krijgt te maken met onderwijskundigen, onderwijscoaches en wellicht met onze psycholoog.

Website by Webroots