LEES HET SUCCESVERHAAL VAN DAVID

Samen met Stijn ben ik naar Pretoria gegaan om daar een jaar te studeren aan de University of Pretoria. Wij hebben allebei gekozen voor Economic and Management Sciences. We kennen elkaar al vanaf de middelbare school en van de hockey. In de aanloop er naartoe is heel veel werk uit handen genomen door het team van Schools-Unlimited. Zij hadden zelfs aan zaken gedacht waar wij niet op waren gekomen. Binnen een paar weken was alles goed geregeld. Het was een spannende tijd: de taal, de cultuur, het klimaat en ver van huis. Ik heb echt een supertijd gehad en heel veel beleefd en meegemaakt. Dat pakt niemand mij meer af! Bij terugkomst heb ik een leuk weekendbaantje gevonden bij een van de gelinkte bedrijven van Schools-Unlimited. Hier komt mijn internationale studie ervaring goed van pas!

David P.

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Website by Webroots