Hoe gaat Schools-Unlimited te werk?

“EEN HELDER EN EERLIJK OVERZICHT VAN DE KOSTEN”

INTAKE – ADVIES – UITVOERING

We starten met een zeer uitgebreide en persoonlijke intake aan de hand van een vragenlijst en een wensenlijst. Denk hierbij aan: inschrijving, huisvesting, vliegtickets, officiële documenten, medische zaken enz. Wil je een intake, dan krijg je een overeenkomst toegestuurd. Bij akkoord wordt er op korte termijn een afspraak gepland op locatie of telefonisch. De intake is gratis indien je verder door gaat met ons traject, anders kost de intake €75,=. Flexibeler kan niet.

Na de intake kan je aangeven of je verder met ons wilt samenwerken. Na instemming om de intake verder uit te werken, volgt er binnen 10 werkdagen een zeer uitgebreid advies waar alle zaken die te maken hebben met je buitenland-avontuur worden besproken. Hier zijn kosten aan verbonden. Je kunt nu met dit advies zelf je buitenlandse studie gaan organiseren, maar je kunt ook de gehele uitvoering aan ons overlaten, zodat je zeker weet dat alles tot in detail is uitgewerkt en je toch niet voor (onaangename) verrassingen komt te staan. Dit scheelt je een hoop tijd, frustratie en onzekerheden. Hier zijn eveneens kosten aan verbonden. Het gaat immers altijd om exclusief maatwerk. Vraag altijd naar de kortingsmogelijkheden en laat je verrassen.

Transparanter kan niet. Geen percentages, koersschommelingen of iets dergelijks, gewoon een helder en eerlijk overzicht van de kosten. Indien er subsidies beschikbaar zijn, zullen die zeker worden aangevraagd door Schools-Unlimited ten behoeve van de student. Wij doen onze uiterste best om de beste prijs voor onze studenten te verkrijgen met alle partners waar wij zaken mee doen.

Website by Webroots